Om Køge Korn

Hos Køge Korn finder du alt til besætning og kæledyr

Hos os finder du et bredt udvalg og kæmpe sortiment af alt, der hører inden for landbrug, dyrepasning og dyrefoder. Køge Korn er både til dig, der har et større landbrug at tage sig af, til dig, der har heste, eller til dig, som bare elsker og interesserer sig for dyr.

Besøg en af vores tre afdelinger, Køge foderbutik, Kalundborg foderbutik eller Næstved foderbutik. Alle afdelingerne for Køge Korn har det samme, brede udvalg af alt til landbruget og dyrene.

Her kan alle være med. Vi forhandler både de mere gængse foderblandinger til de mest almindelige kæledyr, såsom hunde, katte, gnavere og fugle. Vi har også foderblandinger og diverse fodertilskud til heste, høns, ænder, kvæg, vildt og mange andre dyr. Har du problemer med uønskede skadedyr, kan du også finde hjælp til dette.

Hos Køge Korn tilpasser vi løbende vores sortiment til vores kunders behov, så du altid kan være sikker på at finde det, du søger. Hverken du eller dyrene omkring dig kommer til at mangle noget.

Kort om Køge korn

I sommeren 2017 blev Køge Korns fire butikker erhvervet af et nyt selskab. De fire butikker hedder nu henholdsvis Køge foderbutik, Kalundborg foderbutik, Næstved foderbutik og Vordingborg foderbutik (lukket). I alle Køge Korns fire butikker finder du altid søde og kompetente medarbejdere, som naturligvis er friske på at hjælpe og rådgive. Vi har alle stor erfaring med forskellige former for dyrehold og vil gerne dele ud af vores viden.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på særlige produkter. Vi leverer også gerne på hele Sjælland og bro faste øer med egne biler. Til Fyn og Jylland benyttes eksterne vognmænd.

Du kan gå på opdagelse her på siden, eller du kan besøge Køge Korns tre afdelinger: Køge foderbutik, Kalundborg foderbutik eller Næstved foderbutik. Find den, der ligger nærmest dig.

Ønsker du at følge med i vores tilbud og kampagner, kan du finde os på Facebook. Giv os et like og vær blandt de første, der får besked.