Varelevering

Varelevering med lastbil – Levering med ladvogn – Lån en trailer

Hos Køge Korn ønsker vi at være behjælpelige med transport af store partier foder, træpiller med videre. Vi kender til de mængder foder, der skal til, for at kunne fodre sine besætninger, og vi kender til den mængde biobrændsel, der skal til for at fylde lagret op til dit pille fyr. Derfor tilbyder vi muligheden for varelevering med lastbil eller levering med ladvogn, når du foretager større bestillinger af diverse fodervarer og/eller biobrændsel.

Vi tilbyder varelevering med lastbil, levering med ladvogn, og så har du også mulighed for at låne en trailer helt gratis mod et depositum. Traileren kan lånes i Køge, så kontakt os såfremt du er interesseret i dette. Det vil give dig mulighed for at bestille større mængder ad gangen, og dermed sparer du tid på længere sigt.

Vores priser for varelevering med lastbil og levering af ladvogn er inklusive moms ab lager. Vi har mulighed for at tilbyde varelevering med lastbil og levering af ladvogn ved køb i alle vores tre butikker. Det vil sige Køge foderbutik, Kalundborg foderbutik eller Næstved foderbutik.

Ring for nærmere oplysninger og priser

Har du brug for hjælp til transport, og er du interesseret i at få dine varelevering med lastbil eller ladvogn? Så giv os et ring og hør mere om prisen. Det kan også være, at du har brug for blot at få fragtet noget fra punkt A til B. Vi er også gerne behjælpelige med rene fragtordrer, så kontakt os, og så finder vi ud af noget.

Varelevering med lastbil og levering med ladvogn foregår med egne biler på Sjælland. Tag en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig. Bestil varelevering hos Køge Korn eller lån en trailer og gør dit indkøb endnu nemmere til en overskuelig pris.

Lastbil med anhænger-truck for aflæsning af pallegods

Ladvogn

Trailer, som kan lånes mod depositum
(kun i Køge)